MELODIE NOUĂ: ADDA – ”Să nu-mi iei trandafiri” (2021). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

ADDA a lansat ”Să nu-mi iei trandafiri”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube în 10 noiembrie 2021.

Piesa ”Să nu-mi iei trandafiri” (ADDA) este compusă de Adda, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Bogdan Marinescu și Vlad Mazarel pe versurile scrise de Adda.

Georgian Idriceanu și Robert Toma au produs noul single ”Să nu-mi iei trandafiri” (ADDA) pentru Cat Music, Baladda Records și Media Services International.

De mixaj și masterizare audio s-a ocupat Mădălin Roșioru.

Regia videoclipului muzical îi aparține lui Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova. 

„De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă pe care o lansez. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să fac asta. «Să nu-mi iei trandafiri» e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare om care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru «iubire» al meu. Acum un an de zile viața mea s-a schimbat când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima. A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar cumva m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri. Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul. Cu frica în inimă că dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, i-am mărturisit că nu-mi plac trandafirii, dar nu i-am spus niciodată asta până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie. P.S. Cătălin o să ia Oscarul pentru rolul din clip! P.S2. Îmi doresc ca piesa asta să însemne mult pentru voi și să ajungă acolo, în inimi!”, a declarat ADDA la lansarea noului cântec pentru site-ul oficial Cat Music.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ADDA – Sa nu-mi iei trandafiri (Official Video) 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

Viori – Vlad Mazarel. Chitara – Costin Danaila, Vlad Cranganu. Concept – Adda, Kobzzon.

by ADDA (YouTube), 10 nov. 2021

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: