MELODIE NOUĂ: Vama – ”Cântă cu mine” (2021). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Trupa Vama a lansat ”Cântă cu mine”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 22 iulie 2021.

Piesa ”Cântă cu mine” este compusă de membrii formației Vama (Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioargă, Dan Opriș) pe versurile scrise de Tudor Chirilă.

Gelu Ionescu s-a ocupat de imprimări, mixaj și masterizare audio.

Videoclipul noului single ”Cântă cu mine” (Vama) a fost regizat și montat de The Brothers M (Silviu Mustățea și Bogdan Mustățea).

Pe canalul oficial de YouTube al trupei Vama, găsiți și versurile piesei ”Cântă cu mine”.

”Am să repet asta mereu. E multă muncă la un cântec. De la idee la producție e drum întortocheat, presărat cu decizii și mereu te întrebi dacă sunt cele mai bune. Iar când ești într-o trupă, nu mai vorbesc. În cazul nostru, totul se înmulțește cu cinci. Apoi cântecul iese în lume și lumea judecă fiecare decizie muncită cu nonșalanța omului care consumă în viteză. E un fapt. Atât despre asta, voiam să știți că e multă muncă. Multă de tot. Și că un cântec e copilul unei trupe. Videoclipul de mai jos este poate cel mai de «trupă» pe care îl avem. Și poate cel mai spectaculos. A fost unul din momentele alea rare când totul a mers cum ne-am dorit/propus. Colegii mei au devenit actori peste noapte și au făcut-o într-un mare fel. Fără să vrem, împreună cu fratii Mustățea, am spus o poveste cu un mesaj simplu: e foarte greu singur, e nevoie de împreună, muzica poate să te ajute să te regăsești, muzica leagă. Sună banal ca un clișeu cu un apus de soare, însă după ce am cântat la 100 de metri deasupra pământului pe o turbină eoliană, mi-am zis că, uite frate un apus pe care nu l-am mai văzut. Enjoy and share if you love this. Dacă vede mesajul ăsta aș vrea să-l salut pe Liviu de la CEZ care a stat sus cu noi acolo și ne-a asigurat instrumentele, iar la un moment dat vorbeam despre educație și copii pe acoperișul lumii 🙂 ”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea noului cântec.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Vama – Canta cu mine | Official Video, 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

Cameră: Iulian Iancu. Asistenți producție & regie: Adrian Samson, Andreea Mirică. Productie: Adriana Racasan l Magda Sandulescu l Mocan Cristina. Styling : Ovidiu Buta. Asistent styling : Silvia Cimpeanu. Make-up : Bianca Simion, Dana Floreanu. Recuzita: Ionut Gilca, Cristian Stoian. Videoclip realizat cu sprijinul CEZ Romania (C) & (P) 2019 Agentia de Vise, by Vama Music (YouTube), 22 iulie 2021

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: