MELODIE NOUĂ: DJ Project feat. Roxen – ”Parte din tine” (2021). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

DJ Project x Roxen – Parte Din Tine (piesa noua 2021, videoclip, new single, 2021 artwork)

Trupa DJ Project și Roxen,, reprezentanta României la Eurovision 2021, au lansat ”Parte din tine”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube vineri, 29 ianuarie 2021.

Piesa ”Parte din tine” (DJ Project feat. Roxen) este compusă de Gino Manzotti (DJ Project) și Andy Platon, fiind produsă de cei doi artiști pentru Global Records și Sprint Music Romania.

Regia videoclipului noului single ”Parte din tine” (DJ Project featuring Roxen) îi aparține lui  Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova. Filmările au avut loc la OM-Objects and Moods Gallery din București.

Pe canalul oficial de YouTube al formației DJ Project, găsiți și versurile cântecului ”Parte din tine” (DJ Project ft. Roxen).

“Roxen este o artistă foarte talentată, cu o voce specială, pe care o apreciem. Ne bucură această colaborare cu ea și lansarea piesei «Parte din tine». Sperăm să vă placă și să vă dea energie bună”, au spus membrii trupei DJ Project.

“De când am auzit prima dată piesa, mi-a plăcut foarte tare și am simțit-o foarte aproape de mine. Toată colaborarea cu DJ Project a fost o încântare. Întotdeauna i-am apreciat pe Gino și pe Maxx pentru rezultatele pe care le-au avut în toți acești 20 de ani și pentru performanțele pe care le ating cu fiecare piesă lansată. Este o onoare să lucrăm împreună. «Parte din tine» este o piesă la care țin deja foarte tare și îmi doresc ca și voi să simțiți la fel după ce o veți asculta”, a declarat Roxen pentru site-ul oficial Pro Fm.

Enjoy! 🙂

MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP NOU: DJ Project x Roxen – Parte Din Tine | Official Video, 2021 New Single, New Song

by DJ Project (YouTube), 29 ian. 2021

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

2 gânduri despre „MELODIE NOUĂ: DJ Project feat. Roxen – ”Parte din tine” (2021). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: