MELODIE NOUĂ: Tudor Chirilă – ”E și treaba mea” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Tudor Chirilă a lansat ”E și treaba mea”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 23 aprilie 2020. Piesa ”E și treaba mea” este compusă de Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, și produsă de Agenția de Vise.

Remus Achim și Tudor Chirilă au regizat videoclipul noului single ”E și treaba mea” după scenariul lui Tudor Chirilă, iar producția video aparține Rokka Multimedia.

Pe canalul oficial de YouTube al lui Tudor Chirilă, găsiți și versurile cântecului ”E și treaba mea”.

”Experiența de a produce un cântec la distanță e dificilă. Comunicarea anevoioasă, practic nu lucrezi niciun moment împreună. Și totuși, ascultând cântecul mi se pare că nu e vreo diferență semnificativă. Doar că mi-a lipsit vorbăria din sala de repetiție, contrele pe câte o idee, interminabilele învârteli în jurul cozii vreunei măsuri, drumul către casă cu câte o bucată din cântec în boxele mașinii. Așa am fost sterili. Aseptici. Da, muzica e o ciorbă de popotă în care e bine să te scufunzi ca să scoți ceva din ea. E o hală iluminată bolnav unde se taie hălci de carne cu cuțite lungi și se spală podelele cu furtunul, iar când se stinge lumina se mai aude un scârțâit macabru de inel care freacă o transversală lungă din fier cojit. Mai târziu devine o bucătărie emancipată unde gramajele sunt fine, totul se joacă pe cartea unui echilibru nevăzut între ingrediente. Muzica are miros, gust, pH, în facerea ei. Are placentă și cordon ombilical. Distanța ucide toate astea. Ar trebui s-o știm de când ne naștem, momentul ăla care e cea mai mare ruptură pe care o vom trăi vreodată (în afară poate de moarte), dar pe care o uităm. E uimitor că ne-a ieșit cântecul ăsta. Dar nu vom avea prea multe amintiri cu procesul. Vizionare plăcută!”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea piesei ”E și treaba mea”.

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Tudor Chirilă – E și treaba mea (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG

Cu un cântec în izolare toți suntem datori 🙂

Bass: Dan Lucian Opriș. Clape: Raul Kusak . Chitara: Angus Mihai. Mix/master – Dan Lucian Opriș.

by Tudor Chirilă (YouTube), 23 apr. 2020

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: