MELODIE NOUĂ: Roxen – ”Escape” (Home Edition). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE 2020

Roxen a lansat melodia nouă ”Escape” și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube miercuri, 8 aprilie 2020. Casa de discuri Global Records a început astfel proiectul muzical ”Home Edition”, în care artiștii lansează piese cu videoclipuri filmate acasă.

Piesa ”Escape” (Roxen) este compusă de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red pe versurile scrise de Minelli, fiind produsă de Alex Cotoi pentru Global Records. Clipul noului single a fost filmat de Alex Mureșan, iar producția video aparține Loops Production.

“Pot să spun că «Escape» este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță”, a declarat Roxen, Larisa Roxana Giurgiu pe numele ei real,, la lansarea noului single ”Escape”.

TVR a decis să o susţină pe Roxen ca reprezentantă a României la Eurovision 2021, după anularea Eurovision Song Contest 2020 din cauza pandemiei de COVID-19. Roxen nu va participa la Eurovision 2021 cu piesa ”Alcohol You”. Organizatorii Eurovision Song Contest le-au oferit posibilitatea țărilor participante să-și păstreze artiștii desemnați, cu o singură condiție: vor cânta piese lansate după data de 1 septembrie 2020.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Roxen – Escape (Home Edition – Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG

Roxen – Escape (Home Edition – Official Video). Concept powered by LIDL. By ROXEN (YouTube), 8 apr. 2020

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: