Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

MELODIE NOUĂ: Paula Seling – ”Nu privi în jos” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Paula Seling – Nu privi in jos (piesa noua 2020, videoclip)/ Foto Facebook Paula Seling

Paula Seling, una dintre cele mai bune voci feminine din România, a lansat ”Nu privi în jos”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube luni, 24 februarie 2020. Piesa ”Nu privi în jos”, lansată de Dragobete, este compusă de Paula Seling pe versurile scrise de Paula Seling, Adina Nelu, Marius Marincaș și orchestrată de Norbert Kovacs. Ilinca Stînca și Sergiu Ciorescu au regizat videoclipul noului single ”Nu privi în jos” (Paula Seling), care a fost filmat la Chișinău și realizat de Ciofilm.

”O viață împlinită se măsoară in amintiri frumoase și in iubire. «Nu privi in jos» este o piesa cu mai multe substraturi. Am scris-o în urma cu mult timp și , chiar dacă am cântat-o deja în concerte, abia acum are videoclip și varianta finală a producției. Versurile le-am scris împreuna cu doi buni prieteni – Adina Nelu si Marius Marincaș iar productia a fost făcută de Norbert Kovacs, mixaj Florin Sorășan. Coardele au fost inregsitrate in SUA de catre Jonathan Yudkin, artist ce a produs piese câștigătoare de Grammy din repertoriul unor artiști precum Carrie Underwood, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Cher etc. Videoclipul prezintă povestea a doi oameni ce se întâlnesc în trenul vieții, iar în amurgul calatoriei, retrăind momente prețioase ce i-au unit, înțeleg că cel mai de preț lucru pe lume este iubirea. Am lucrat cu echipa Ciofilm, autorii videoclipurilor pieselor «Ridică-te» si «O fata cu un pian» și am avut-o alături la make-up pe Pogorelaia Irina. Sper să vă placă , e un cântec scris cu toată inima”, a scris Paula Seling pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea clipului piesei ”Nu privi in jos”.

Vizionare și audiție plăcute!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Paula Seling – Nu privi in jos (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG

Paula Seling – Nu privi in jos (videoclip oficial). Actori: Andrei Sochirca, Zinaida Timofti, Vera Borcuta, Costea Gheletchii, Teia Ungureanu, Luca Ungureanu, Boris Vieru. Imagine: Sergiu Ciorescu. Producator: Nichita Birchin. Lumini: Alex Semper. Scenograf: Cristina Isacov. Editor video: Stas Ciorescu. Color correction: Ilie Cresnikov. Making of: Viorica Tătaru. Hair & Make-up: Irina Pogorelaia. Multumiri: Casa Imago, Home Studio. By Paula Seling (YouTube), 24 feb. 2020

Publicitate

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

2 gânduri despre „MELODIE NOUĂ: Paula Seling – ”Nu privi în jos” (2020). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: