MELODII NOI: Sore – ”Lângă tine” (2020), ”Cum să mă las” (2019). VIDEOCLIPURI OFICIALE, NEW SINGLES

Sore a lansat ”Lângă tine”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul său de YouTube luni, 13 ianuarie 2020. Piesa ”Lângă tine” (Sore) este compusă de Roland Kiss, Ionuț Cozma, Șerban Cazan pe versurile scrise de Miruna Iova și Vlad Cireșan. Roland Kiss, Șerban Cazan și Ionuț Cozma au produs noul single ”Lângă tine” (Sore) pentru HaHaHa Production și MediaPro Music Romania. Regia videoclipului piesei ”Lângă tine” și scenariul îi aparțin lui Sore Mihalache. ”Lângă tine” reprezintă continuarea poveștii din clipul ”Cum să mă las” (Sore).

Piesa ”Cum să mă las”, lansată de Sore pe canalul de YouTube MediaPro Music în octombrie 2019, a fost compusă de Șerban Cazan, Sore Mihalache și Florian Rus, iar textul a fost creat de Sore și Florian Rus. Cântecul este produs de Șerban Cazan (HaHaHa Production) pentru MediaPro Music (Universal Music Romania), regia clipului muzical și conceptul video aparținându-i tot lui Sore.

”Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ţinem singuri, o închisoare a minţii. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică, simplu şi curat, că noi suntem şi judecătorii, dar şi salvatorii noştri. Ştim cu toţii cum e, toţi ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi şi trebuie să o conştientizăm, să învăţăm să ne iubim şi să ne preţuim”, a declarat Sore Mihalache despre videoclipul și mesajul piesei ”Lângă tine” la lansarea noului single.

Pe canalul oficial de YouTube al lui Sore, găsiți și versurile pieselor ”Lângă tine” și ”Cum să mă las”. Vizionare și audiție plăcute!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Sore – Langa tine (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG

Piesa noua 2020: Sore – Langa tine (Official Video). Mix: Florin Boka. Master: Serban Cazan. By SORE (YouTube), 13 ian. 2020. *Parte din primul scurtmetraj regizat de Sore

PIESĂ NOUĂ: Sore – Cum sa ma las (Music Video) NEW SONG 2019

Piesa noua 2019: Sore – Cum sa ma las (Music Video) New Song 2019. Mix & master: Florin Boka. By SORE (YouTube), 10 ian. 2020. *Parte din primul scurtmetraj regizat de Sore

Autor: Cristi

To blog or not to blog, that is the question.

2 gânduri despre „MELODII NOI: Sore – ”Lângă tine” (2020), ”Cum să mă las” (2019). VIDEOCLIPURI OFICIALE, NEW SINGLES”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s